Anglická rodinná společnost CCM (Clews Competition Machines) uvedla na trh dva nové modely o stejném motoru.

Modely Street Moto a Street Tracker mají totožné motory a jiné specifikace.

Oba pohání jednoválcový vodou chlazený motor SWM (modernizovaný motor Husqvarna 630) o objemu 600 ccm s výkonem 41 kW (55 koní). Točivý moment činí 58 Nm při 5500 otáčkách za minutu.

Podvozek modlu Street Moto je spolu s ocelovým rámem domácí výroby. Přední vidlice jsou obrácené o průměru 48 mm. Co se týče brzdového systému, tak oba modely využívají dva 320 mm kotouče vepředu a jeden kotouč vzadu. Brzy zajišťuje u Street Moto Brembo s modelem M4.32, což bude u stroje s celkovou hmotností včetně paliva 150 ďábelská kombinace. Zejména u modelu Street Moto, který vpředu hostí dva kotouče a tudíž dva třmeny. Třmeny samozřejmě bude pohánět radiální pumpa téhož výrobce. Model Street Trackem pak má vpředu jen jeden kotouč a radiální čtyřpístkový třmen J.Juan. Zadní brzdu obsluhuje jednopístkový brzdový třmen Braktec. Na druhé straně řídítek je hydraulická spojka značky Magura se spodním pístkem značky Oberon.

ZaRozdíl mezi modely je pouze v kolech a pneumatikách. Street Moto je vybaven 17-ti palcovými koly s pneumatikami Avon, zatímco off-roadová verze Street Tracker je vybavena 19-ti palcovými koly značky Haan Wheels s pneumatikami Maxxis. 

Kvůli rozdílným velikostem kol se liší i výška sedel. Street má sedlo vysoko 790 mm a naproti tomu Tracker má výšku sedla 830 mm.

Každý z modelů bude limitovaný počtem 250 kusů. Na trh bude uveden pouze v Anglii, tudíž si nejsme jisti, že se dostane i do střední či jižní Evropy.

Společnost CCM pracuje na tom, aby se motocykly dostaly na trh i do zbytku Evropy, což by znamenalo že s emisním limitem Euro 5 a již ne jako limitovaná edice. Kolik bude stát je otázkou. V Anglii stojí tyto stroje 10995 liber, tedy zhruba 15150 €