Modely Benelli TRK 702 a 702X zřejmě chtějí zopakovat úspěch modelu TRK 502 a tak se jim v průběhu jednoho měsíce podařilo v Itálii zaregistrovat více než 1000 ks. Rekordní prodeje zaznamenaly i v České republice.

TRK 702 tak nyní přebral pomyslnou štafetu po modelu TRK 502 jako vlajkový produkt značky. Novinka okamžitě zaznamenala významný milník a v prvním prodejním měsíci zaregistrovala více jak 1000 ks. Výsledek je kombinací obou modelů TRK 702 a TRK 702X, který se svými rozměry kol 19" vpředu a 17" vzadu je pak více orientován na všestranější použití včetně jízdy v terénu.

Oba modely nabízejí full LED světlomety a 5palcový barevný TFT displej s připojením Bluetooth a wi-fi, který umožňuje připojení k mobilnímu telefonu, správu příchozích hovorů, oznámení a hlavně proměnu přístrojové desky motocyklu v navigaci.

Gianni Monini, vedoucí prodeje Benelli Itálie říká: "Jsme hrdí na mimořádný výsledek, kterého nový TRK 702 dosahuje na italském trhu, za pouhý měsíc bylo zaregistrováno více než tisíc kusů, a když uvážíme, že se to vše děje na konci prodejní sezóny, je pro nás spokojenost ještě větší. Věříme, že v následujících měsících se nám podaří tento výkon ještě zvýšit, přičemž nesmíme zapomínat, že skutečnými strůjci tohoto úspěchu jsou všichni ti, kteří měli trpělivost čekat na uvedení našeho modelu na trh."

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Oba motocykly jsou nyní v ČR k dostání u všech dealerů Benelli, přičemž během pouhého měsíce zaznamenaly více jak 150 registrací. Dovozce sděluje, že eviduje enormní zájem o další kusy, které jsou na cestě od výrobce. Modely jsou dostupné za cenu 179.900 kč u TRK 702 a za 189.900 u TRK 702X.

Zároveň je možné využít akce zvýhodněného setu příslušenství, při registraci do konce tohoto roku, kterou nabízí přímo výrobce a to ve všech evropských zemích. Model TRK 702 je k dispozici v barvách perleťově bílá, antracitově šedá, a lesní zelená. Oproti tomu TRK 702X je k dispozici v barvách měsíční šedá, antracitově šedá, písková a lesní zelená.