Netrpělivě očekávaná novinka od Benelli právě dorazila do ČR. Naše redakce vše ověřila osobně u společnosti Nevima Group, která sem značku dováží a pořídila i několik fotografií. Jaký TRK 702 na první pohled je a budeme ho testovat?

Představení nového TRK 702 proběhlo již loni na výstavě EICMA a byť bylo avizován počátek prodeje na jaře letošního roku, jeho uvedení se trochu zpozdilo. Bližší technické informace jsme vám již přiblížili v článku zde. Nyní je ale motorka již připravena k prodeji a rychle se dostává na dealerská místa značky po celé ČR.

Po shlédnutí okem motorka působí velmi kvalitně zpracovaná, včetně zajímavých detailů, s dobrým pocitovým těžištěm a příjemnou výškou sedla, která činí 790 mm. Oba modely jsou již v základu vybaveny kryty rukou, subtilním krytem motoru a plotnou na uchycení zadního kufru, nebo jiné bagáže. Motocykl je také vybaven možností připojení Bluetooth a wi-fi, díky níž si pohodlně pustíte navigaci na TFT displeji.

Motocykl je také osazen nově patentovanou tzv. černou skříňkou, který fabrika nazývá B-Box a slouží k přímé komunikaci s vaším chytrým telefonem. Líbí se nám i agresivnější design přední lampy a na první sednutí pohodlné sedlo a ergonomie. Na bližší zhodnocení si ale ještě počkáme, až nám stroj přijde do testu a bude to již opravdu brzy.

TRK 702X je nyní dostupný za cenu 189.900 Kč s prodlouženou zárukou 5 let při registraci motocyklu do konce roku 2023. Model TRK 702 je dostupný za cenu 179.900 Kč a taktéž lze využít nabídky na prodlouženou záruku. Už voláš svému dealerovi?