Podle kuloárních zpráv jedná indická HMSI (Honda Motorcycle and Scooter India) o možnosti exportu motocyklu do zahraničí.

 

I v domovské Indii zaznamenala Honda CB350 úspěch. Za 3 měsíce jí bylo prodáno více než 10 tisíc kusů. K prodejům se vyjádřil ředitel pro prodej a marketing Yadvinder Singh Guleria:

Honda CB350 je motocykl vyroben v Indii pro celý svět. Vzhledem k tomu že stroj splňuje evropské regulace, existuje mnoho zemí, kam by se dal exportovat. Na toto téma diskutujeme s vedením společnosti. Jakkoliv je tento model na našem trhu pouhé 3 měsíce, již se nám ozvalo mnoho zastoupení Hondy z celého světa. Pracujeme na tom, abysme co nejvíce snížili tuto dobu. Jamile dostaneme z Japonska zelenou, můžeme začít s exportem. Stroj má k tomu veliký potenciál a my v něj věříme.

 CB350 vydala Honda již v září loňského roku. Hovoří o tom, že pro asijské trhy je to vstupní brána do segmentu velikých motocyklů. Nově vyjela i se sportovněji pojatým modelem RS.  Vzduchem chlazený jednoválec produkuje necelých 21 koní a je tak vzorným základem klasického motocyklu.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY