Společnost Zero Motorcycles sídlí v USA již od roku 2006. Neal Saiki jakožto hlava společnosti má vysoké očekávání v prodeji elektrických motocyklů.

Společnost dnes prodává motorky ve třiceti státech. Vznikla sice v roce 2006, ale k většímu rozvoji nastalo až mezi lety 2014 a 2020. Prodeje motocyklů Zero zažívají setrvalý růst. V roce 2020 si připsaly nárůst prodejů v Evropě o 33% a v USA o 19%. Ve výsledku to bylo přes 4000 motocyklů. Zero vloni uvedla nový motocykl SR/S, který pro letošní rok lehce modernizovala

Zero SR/S - nejnovější model má 111 koní a maximální rychlost 200 km/h

Cílem značky Zero je prodávat motocykly všech druhů, poháněné elektřinou. Aktuálně nabízí jak cestovní endura tak silniční motocykly.

Zero DSR - dualsport pro lehčí terén má 70 koní a dojezd cca 260 km.

Existující modely: Zero S (street), SR (street racing), FXS (supermoto), DS (dual-sport), DSR (dual-sport racing), RX (motocross), SR/F a nový SR/S.

Každá Zero je poháněna vzduchem chlazeným motorem Z-Force. Výhodou tohoto motoru je nejen jeho výkon a snadný management, ale i to, že stroj má velmi dlouhé servisní intervaly. Může nám to přijít zvláštní, ale tento motor má točivý moment až 157 Nm. Což je více než kolik bychom našli u jakékoli jiné benzínové motorky s motorem o objemu 1000 kubíků i více. Motory jsou přibližně stejně velké a těžké jako konkurenční bezkartáčové motory, produkují však až o 130 % vyšší výkon a o 150 % vyšší točivý moment

Zero SR/F má 110 koní a maximální rychlost 200 km/h. Na plné nabití poskytne dojezd až 320 km.

Baterie Z-Force má jednu z největších energetických hustot a tudíž kapacity na trhu elektromotocyklů. Zero na ni poskytuje záruku až 5 let.

Nabíjení není až tak složité - stačí mít kdekoli napětí 110/230 V a máte nabíjecí stanici pro tento motocykl. Podle toho, jakou má baterie kapacitu se určuje, jak dlouho trvá její plné nabití. Podle kapacity baterie to může být 4 až 9 hodin. Zero samozřejmě podporuje rychlodobíjení u veřejných dobíjecích stanic. Prostřednictvím integrované nabíjecí soustavy Charge tank pak trvá plné nabití kolem 1,5 hodiny. Plně nabitá baterie dá motocyklu dojezd blížící se až k 400 kilometrům.

Zero SR - klasický městský naháč, který sice neoplývá maximální rychlostí, ale s kroutícím momentem 146 Nm je králem výjezdů z křižovatek