Nové tlumiče, revidované motory, změny v geometrii a v neposlední řadě nová grafika. KTM představuje nové evoluce pro rok 2019.

Změny řady EXC pro rok 2019 se dotkla všech modelů. Všechny modely, dvoutaktní i čtyřtaktní mají inovované přední tlumiče WP, přinášející vyrovnanější výkon při cyklickém těžkém zatížení. Zadní tlumiče mají silnější pístnice a vydrží hrubší zacházení. Rám dostal drobnou změnu v geometrii a také ve složení materiálu, kdy v CR-MO složce přibylo více molybdenu. Nové stupačky, inovované brzdy Brembo, řídítka Neken, CNC frézované náboje kol a černé ráfky značky Giant. Všechny modely vyjma 125 XC-W mají nyní elektrický startér.

Dvoudobé motory 125 XC-W a 150 XC-W mají výrazné změny na motoru. Nové písty, výfukové sedla, výfukové svody, novou škrtící klapku, novou spojku a spojkové víko, které snižuje šířku motoru. Další aktualizace se týkají šestistupňové převodovky. Inovovány byly i některé plastové díly a polepy skrze celou nabídku strojů.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Pro pečlivou individualizaci strojů rozšířila KTM nabídku příslušenství v rámci svého Power Parts oddělení. Obléknout se můžete do inovované nabídky oblečení Power Wear, abyste byli Ready to Race, i když nebudete vůbec sedět na motorce.