Aprilia Tuareg 660 si mezi offroad cestovateli za nedlouhé působení na trhu vydobila pověst kvalitního a spolehlivého parťáka. Možná právě proto výrobce pro rok 2024 nepotřeboval provést žádné zásadní změny a pro zákazníky připravil pouze nový barevný design .

Pro modelový rok 2024 přichází s třemi novými barevnými kombinacemi. Ve všech třech případech bude mít nový Tuareg jasně rudý rám.

První dvě barevné kombinace jsou založeny na přírodních odstínech černé a pískové barvy. Barevná kombinace Atreides Black (viz úvodní obrázek) nabídne eleganci černých a šedých povrchů, v matném a lesklém provedení, v kombinaci s červeným rámem.

Druhá kombinace Canyon Sand přidává na vrch kapotáže, bočnice a kryty vidlí barvu pouštního písku.

A nakonec třetí barevná kombinace Dakar Podium oslavuje třetí místo Aprilie na Rally Paříž Dakar v roce 2010, kdy se na stupně vítězů postavil Francisco "Chaleco" Lopez s Aprilií RXV 450. Toto barevné schéma vychází z barevné kombinace pódiového stroje.

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Aprilia ve spolupráci s GCorse a s bratry Guareschovými neustále pracuje na projektu "Back to Africa". Připomíná, že Tuareg i díky podvozku se zdvihy odpružení 240 milimetrů představuje výborný stroj pro dálkové cestování terénem. A prostřednictvím příslušenství a za pomoci výše uvedených dvou partnerů neustále vyvíjí nové prostředky, jak udělat Tuareg ještě lepším. V posledním případě je to nový speciální airbox a vzduchový filtr, který je speciálně designován pro dlouhodobý pohyb stroje v pouštních a prašných podmínkách.