Tak jako každým rokem vyráží z Jižní Dakoty "Sturgis Motorcycle Rally", tentokráte 81 ročník. To byla příležitost společnosti Harley Davidson představit svou speciální verzi v limitované edici. 

Model Street Glide má nyní limitovaný počet kusů v edici "Special Arctic Blast". Dostupných je pouze 500 kusů tohoto stroje.   

Model má velmi výraznou barvu, která je ručně nanášena řemeslným Gunslinger Custom Paint in Golden. Tou je metalická tmavě modrá se světle modrými pruhy na perleťově bílém základu. Více prezident společnosti Harley Davidson Designu Brad Richards popsal vzhled a design tohoto modelu jako:                                                                                                                                                                         

"Odvážné a živé z dálky, což odhaluje zajímavé detaily, které jsou vidět pouze zblízka. A to včetně perleťově modrého efektu na bílém podkladu a příznačného šestiúhelníkového vzoru na kapotáži."

Speciální je také její cena, která půjde hodně nahoru a která prozatím dosahuje 35 500 euro.

"Díky nové barevné limitované edici Artic Blast modelu Street Glide, v Harley Davidson pokračujeme v investování do naší pověsti a ukážeme se jako nejlepší z hlediska designu a exkluzivních custom motocyklů."   

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Stroj je osazen prestižním vybavením, jako je ikonická kapotáž s otvorem pro snížení turbulencí, prodloužené boční kufry se zámkem na klíč, LED předním světlem Daymaker a koly značky Prodigy. Dále je vybaven audio systémem Boom Box GTS s barevnou obrazovkou, pokročilou navigací a kompatibilitou s Android Auto a Apple CarPlay s hlasovými povely a dvěma standartními reproduktory.