Očkování proti koronaviru znamená světlo na konci tunelu pro pořadatele velikých výstav. Jedna z těch největších světových, EICMA, která se bude konat od 23 do 28. listopadu 2021 je potvrzena.

A účast začínají přislibovat první velicí vystavovatelé. V lednu to byl kompletní koncern Piaggio (Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa). Minutý týden to byla Honda, nyní je to Royal Enfield.

cb1x1

Je to konkrétní krok pro záchranu této výstavy, která ovlivňuje veřejnost a celý motocyklový sektor. Provozovatel EICMA SpA a vystavovatelé se zavazují čelit složitosti organizace v kontextu současné situace. Očekáváme od EICMA že bude na rozdíl od minulosti flexibilnější a těšíme se, že budeme v tomto významném odvětví společně s dalšími jmény dělat to, co jmse dělali doposud - nabízet veřejnosti a návštěvníkům nové příležitosti a zážitky.

 (Honda)

reb2

 

Royal Enfield letos slaví své 120 narozeniny. A ty by chtěl oslavit právě na EICMA. Po vynucené přestávce v roce 2020 se v roce 2021 opět vrátí do pavilonů ve Fiera Milano - Rho.

My v Royal Enfield jsme rádi, že budeme součástí EICMA 2021. Jsme nadšeni že se opět spojíme s komunitou našich fanoušků. EICMA nám poskytuje dokonalou platformu pro komunikaci s tisíci vášnivých jezdců, pro sdílení zážitků a novinek. Rok 2021 je pro Royal Enfield klíčový, protože si v něm připomínáme 120. výročí a o to víc se těšíme, že budeme toto jubileum sdílet s co největším počtem návštěvníků.

(Royal Enfield)

POSLEDNÍ SOUVISEJÍCÍ NOVINKY

Veletrh EICMA 2020 byl z důvodu vládních nařízení zrušen. V roce 2019 se veletrh konal v devíti velikých pavilónech a vystavovalo na něm 1278 vystavovatelů a navštívilo ho téměř 800 tisíc návštěvníků.