Lambretta by se ráda vrátila na prestižní pozici v prodejích high-end skútrů a tak nám brzy představí dva své nové modely.

Značka, která byla dlouhá léta v preferencích Italů jezdících na skútrech chápána jako souputník Vespy, je zpět. Od svého vzniku se totiž stihla na trhu několikrát objevit, ale i zmizet.

Nyní na své 75. výročí přichází s dvěma novými stylovými modely G350 a X300, které budou již brzy uvedeny na trh. Oficiální představení se odehraje v Miláně, místě, kde její příběh i vznikl. Název Lambretta je totiž odvozen od městské části Lambrate, kde se nacházela první továrna. Z fotografie, která fabrice unikla se dá soudit, že půjde o oživení linií nejslavnějších Lambrett.

Globální uvedení těchto dvou modelů bude živě přenášeno do celého světa a od 7. do 12.6.2022 mezi 10:00 a 21:30 bude zároveň možné zažít "Lambretta Experience" na velmi výjiméčném místě v ambitu v bazilice San Simpliciano v srdci Milána. Značka se zároveň účastní veletrhu Fuorisalone 2022, Milan Design Week. Projekt oživení značky je postaven na designu a tak se tato událost jeví jako ideální prostředí, které je navíc volně přístupné veřejnosti.

Nekonečno  | Dědictví budoucnosti - toto je téma umělecké instalace Lambretty. Myšlenkou je spojení ikonických modelů minulosti, současnosti a navázání na nové modely, které zároveň představují budoucnost. Vše doprovázeno velkým množstvím obrazového materiálu a poprvé v historii, tak budou všechny modely prezentovány současně.